Christiania Securities om Panoro Energy

Panoro Energy er inne i porteføljen Christiania Norge Aggressiv.

«Panoro Energy ligger ved gulvet i en stigende trend etter å ha testet støtte ved 7,40 kroner. Videre oppgang innen denne trenden indikeres», skriver Christiania Securities i fersk oppdatering.Før bruddet ut av en lang fallende trend satte kursen dobbelt bunn. Dette er et kjøpssignal, ifølge analytikerne. I oppgangen har det også kommet et gap opp, noe som er et styrketegn.«Nærmeste motstand er 8,10 kroner, og støtte ved 7,40 kroner. Det er imidlertig viktig å passe godt på nedsiden under støttenivået på 7,40 da neste stopp fort kan være ved 6 kroner om kursen skulle bryte ned gjennom støtten», heter det fra meglerhuset.Christiania Securities anbefaler kjøp av Panoro Energy, med kursmål på 10 kroner. Aksjen er inne i porteføljen Christiania Norge Aggressiv.


Les også