Comex Markets konkurs

Meglerhuset fikk i oktober knallhard kritikk av Finanstilsynet.

I oktober fikk det lille meglerhuset Comex Markets knallhard kritikk av Finanstilsynet for misbruk av kundenes tillit. Nå er selskapet slått konkurs, skriver DN.Det var selskapets styre som ifølge avisen selv begjærte oppbud. Meglerhuset hadde da åtte ansatte og en gjeld på 3,3 millioner kroner fremgår det av konkursbegjæringen.I oktober omtalte DN en rapport fra Finanstilsynet der Comex Markets får knallhard kritikk. Hovedeierne i selskapet skal ha solgt sine egne aksjer til småaksjonærer og kunder til kraftig overpris, ifølge rapporten. Hovedaksjonær i Comex Markets er holdingselskapet Norwegian Investment as som ifølge selskapets 2016-regnskap er kontrollert av firkløveret Elisenberg, Flatner, Per Jørgen Lerud (74) og Ingvar Hagen (55) som til sammen eier 63,04 prosent.- Jeg har ikke noe med det å gjøre, det er lenge siden, så jeg har ingen kommentar til dette, sier Ingvar Hagen til DN.Avisen klarte ikke å oppnå kontakt med Lerud.