DNB Markets anbefaler Telia

Attraktivt risikobilde, sier meglerhus.

DNB Markets ser frem mot resultatsesongen, der svenske Telia skal i ilden 26. januar.- Våre estimater for 4. kvartal ligger kun marginalt over konsensus. Vi ser her likevel et attraktivt risikobilde frem mot rapporten. Direkteavkastningen i form av forventet ordinært utbytte er i utgangspunktet på 5,5 prosent. En solid balanse og styrket kontantstrøm åpner imidlertid også for annonsering av ytterligere utbytter både for 2017 og utover i 2018, skriver meglerhuset.- Vi har tatt anbefalingen opp fra hold til kjøp på forventninger om stigende utbytteforventninger fremover, heter det videre.DNB Markets holder kursmålet uendret på 42 svenske kroner.Telia stiger 1,7 prosent til 38,34 svenske kroner på Stockholmsbørsen tirsdag formiddag.