Eidesvik Offshore får ny supply-kontrakt

MS "VIKING PRINCE" - Yard no: 346 by: KLEVEN VERFT - KLEVEN MARITIME Harald M. Valderhaug

Eidesvik-båtene er ettertraktede. "Viking Prince" skal jobbe sammen med et av Øystein Stray Spetalens supplyskip.

For én uke siden meldte Spetalens offshoresatsing, S.D. Standard Drilling, at det hadde blitt tildelt en 85 dagers kontrakt av AGR Petroleum Services for supplyskipet "Standard Supplier" med mulighet for forlengelse.Spetalen-skipet skal bidra med forsyningstjenester i forbindelse med boringen av én brønn.Nå har også Eidesvik Offshore fått en langsiktig jobb av AGR i forbindelse med boringen av nevnte brønn. Ifølge en oversikt fra Westshore Shipbrokers, skal også det LNG-drevne supplyskipet "Viking Prince" bidra med forsyningstjenester i 85 dager for AGR. Det 2012-bygde supplyskipet har inntil nylig jobbet for Statoil på en lengre kontrakt og sikret tirsdag et oppdrag for samme selskap i spotmarkedet. Eidesvik Offshore som for tiden går igjennom en restrukturering, har fått flere kontrakter den siste tiden. Fredag før jul fikk søsterskipet "Viking Princess" en kontraktsforlengelse med Chevron på 18 måneder, i tillegg til en opsjon på ytterligere 12 måneder. Mandag signerte rederiet en intensjonsavtale med Seabed Geosolution for bruk av skipene "Subsea Viking" og "Vantage".