Han er ny driftsdirektør i Odfjell

Odfjell SE har utnevnt ny Chief Operation Officer (COO).

Foto: Odfjell

Odfjell SE utnevner Harald Fotland til Chief Operation Officer (COO), går det frem av en børsmelding fredag.Selskapet etablerer en ny COO-funksjon for å sikre full integrasjon mellom selskapets kommersielle drift og Ship Management-avdeling.Harald Fotland ble ansatt i Odfjell i 2010 som Chief of Staff. I 2015 ble han utnevnt til Senior Vice President i Odfjell Tankers. Siden januar 2017 har han i tillegg fungert som Senior Vice President i Odfjell Ship Management.Fotland vil tiltre den nye stillingen fra og med 5. januar 2018.Odfjell har samtidig utnevnt Geirmund Drivenes som Global Head of Ship Management og Bjørn Hammer som Global Head of Tanker Trading.Geirmund Drivenes har hatt rollen som Vice President Fleet Management i Odfjell siden 2004 og har vært ansatt i selskapet siden 2001. Bjørn Hammer har vært ansatt i selskapet siden 2007, og kommer fra stillingen som Vice President Tonnage procurement.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker