Haudemann-Andersen selger seg ned i MPC

Eksponeringen er tatt ned noe den seneste uken. 

Containerrederiet MPC Container Ships som fra og med i dag har tatt steget fra markedsplassen Merkur Market til Oslo Axess, har en rekke profilerte norske investorer på eiersiden.Listen er lang og inkluderer blant annet Harald Moræus Hanssen, Arne Blystad, Runar Vatne og Jan Haudemann-Andersen.Inntil forrige uke satt Haudemann-Andersen med 880.000 aksjer i containerrederiet gjennom investeringsselskapet Datum AS.Den seneste uken har han imidlertid valgt å selge seg noe ned.Haudemann har ifølge en fersk aksjonæroversikt solgt 311.000 aksjer, og dermed sitter han med 569.000 aksjer i selskapet, noe som tilsvarer en eierandel på 0,87 prosent.Det betyr at han har solgt aksjer for drøyt 16 millioner kroner, forutsatt at salgskursen var 52 kroner pr stykk.