Haudemann dobler i Awilco LNG

Jan Haudemann-Andersen - Foto: Finansavisen

Jan Haudemann-Andersen er bull på LNG-rederi, og er nå den attende største aksjonæren.

For én uke siden skrev vi at Jan Haudemann-Andersens investeringsselskap, Datum AS, hadde dukket opp blant de 30 største aksjonærene i Awilco LNG med 426.448 aksjer, tilsvarende en eierandel på 0,32 prosent.Det ble umiddelbart suksess for Haudemann.I løpet av uken steg uken steg aksjen med hele 14 prosent på Oslo Børs. Den profilerte investoren signaliserer stor tro på selskapet fordi en fersk oversikt viser at han fortsatte å kjøpe aksjer også i forrige uke.Ifølge en brennfersk aksjonærliste, økte beholdningen med ytterligere 573.552 aksjer i løpet av uken, noe som gjør at han nå har en eierandel på 0,75 prosent.Børsoppgangen fortsetter mandag og med én million aksjer totalt, er aksjeposten hans nå verdt 5,90 millioner kroner. Rett etter 13:30 er aksjen opp 2,61 prosent til 5,90 kroner på Oslo Børs.Den seneste måneden er Awilco-aksjen opp 45,7 prosent.