Innsiden i tet etter XXL-rally

Hydro-fallet fortsetter.

Børs

Innsideporteføljen steg 1,3 prosent i årets tredje uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs falt 0,2 prosent.Innsiden tar dermed ledertrøyen for første gang i år.Porteføljen er opp 3,6 prosent hittil i år, mot 2,3 prosent for børsen.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.XXL-byksFire av fem papirer i porteføljen gjorde det bedre enn markedet.XXL var suverent sprekest med sin oppgang på 5,6 prosent. Utviklingen skjer samtidig med at snøen for alvor har meldt sin ankomst.Finansavisen skrev i forrige uke at forskjellen på en god og dårlig vinter kan utgjøre så mye som 100 millioner kroner for selskapet.For øvrig steg finanstrioen Sparebank 1 Nord-Norge, Pareto Bank og Storebrand 0,3-0,8 prosent.Norsk Hydro var igjen porteføljens svakeste aksje, og gikk tilbake 1,0 prosent.Ingen endringer gjøres denne gangen.Hydro-fallOg Hydro ser ut til å fortsette den negative trenden denne uken.Hydro er ned fra 61,16 kroner klokken 12:00 fredag til 59,44 kroner tirsdag ettermiddag - tilsvarende 2,8 prosent.XXL har korrigert ned 3,9 prosent siden før helgen, til 88,80 kroner nå.Storebrand og Pareto Bank er også litt ned.Sparebank 1 Nord-Norge er i skrivende stund derimot litt opp siden Finansavisen frøs kursen sist.

oslo børs
xxl
norsk hydro
storebrand
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Næringseiendom
Aksjeanalyse