– Jeg ser ikke noe krakk komme nå

Verken Kristian Falnes eller Harald Espedal frykter noe krakk på Oslo Børs.

De to tidligere Skagen-toppene Kristian Falnes og Harald Espedal frykter ikke krakk på Oslo Børs, skriver DN.– Jeg ser ikke noe krakk komme nå. Alt ser veldig bra ut. Nøkkeltall viser at veksten vil være bra. Oljeprisen når 70 dollar fatet, det er kanon dette her. Man skal alltid være diversifisert men jeg har spesielt tro på norske sparebanker, sier Falnes.Harald Espedal er ikke så sikker på at det kommer et krakk.- Jeg tror det blir en klassisk nedgang ved at både inflasjonen og rentene tar seg opp. Da får vi svakere økonomisk vekst. Inntjeningen i selskapene faller og avkastningskravet øker. Jeg tror en nedgang kommer i 2019 eller 2020, heller enn i 2018, sier Espedal til DN.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også