Jekker opp Telenor - og gjentar kjøp

SEB opprettholder et positivt syn på selskapet

SEB oppjusterer sitt kursmål på Telenor til 209 kroner fra 184 kroner, og opprettholder en kjøpsanbefaling på aksjen, ifølge en oppdatering onsdag, melder TDN Finans.Meglerhuset opprettholder et positivt syn på Telenor før 4. kvartalsrapporten, som legges frem 31. januar.SEB viser blant annet til mindre risiko knyttet til selskapets virksomhet i Thailand etter at landets reguleringsmyndigheter i slutten av desember godkjente partnerskapet mellom Telenor-selskapet Dtac og det thailandske statseide selskapet TOT, ifølge nyhetsbyrået.SEBs ebitda-estimat på Telenor for 4. kvartal 2017 er på linje med konsensus og en prosent høyere for 2018. Meglerhusets eps-estimater forblir uendret.TDN skriver at det fremgår av oppdateringen at meglerhuset har oppjustert sitt summen-av-delene-baserte kursmål til 209 kroner, noe som gjenspeiler verdien av Telenors børsnoterte eiendeler og oppdaterte multipler på sammenlignbare selskaper.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også