Kryptomegler: - Utfordringen nå er alle de ekstra millionene

Den ledende nordiske kryptomegleren står overfor et problem, nemlig «hva gjør vi med alle pengene som kommer inn?»

Helsinki-baserte Prasos er en av nordens ledende leverandører av tjenester innenfor kryptovaluta og selskapet tjener rått på bitcoinbølgen, skriver Business Insider.Prasos inntekter for 2015 var magre 340.000 euro, men fjorårets kryptovalutabølge gjorde at selskapet håvet inn tre millioner euro i 2017. Prasos har dessuten nettopp sikret en investering på 2,5 millioner euro for å ekspandere i Europa.«Utfordringen nå er alle pengene som kommer inn. Vi kommer til å ha millioner av euro som må investeres slik at pengene beholder sin verdi eller vokser», sier Prasos-sjef Henry Brade.Det totale volumet av bitcoinhandler gjennom Prasos passerte 70 millioner euro i desember.


Les også