Magseis venter "all time high" i 2018

Opplevde rekordmange anbud i andre halvår 2017.

Det har aldri før vært så mye anbudsaktivitet som i andre halvår 2017, hverken i antall eller størrelse, melder havbunnseisimikk-selskapet Magseis i en oppdatert selskapspresentasjon.Denne aktiviteten ventes å øke videre.Havbunnseismikken ventes å nå all time high i 2018, ifølge selskapet som opplyser at det allerede er i diskusjoner når det gjelder mulige operasjoner som er planlagt å starte i 2019.Selskapet som nylig fikk ny fungerende konsernsjef i Per Christian Grytnes etter at Idar Horstad valgte å fratre, jobber med å øke salgs- og markedsorganisasjonen for å kunne ha mer dialog med eksisterende og potensielt nye kunder.Magseis fikk resultat etter skatt på 9,7 millioner dollar i 3. kvartal 2017, mot minus 8,8 millioner dollar i samme periode året før.Det var det beste kvartalsresultatet noensinne.2017-guidingen for ebitda ble da oppjustert til mellom 24 og 26 millioner dollar, fra tidligere 20 millioner dollar. Magseis-aksjen gjør et hopp etter publiseringen av presentasjonen.Rett før kl. 11 er aksjen opp 4,64 prosent til 20,30 kroner.