Nordea venter kursløft i BW LPG

Meglerhuset tror på både ratedobling og kursdobling for LPG-rederiet. 

Børs

Nordea Markets opprettholder kjøpsanbefalingen sin på BW LPG, ifølge en oppdatering gjengitt av TDN Direkt mandag.Samtidig økes kursmålet til 87 kroner, fra tidligere 74 kroner.Det nye kursmålet tilsvarer en potensiell oppside på 120 prosent for LPG-aksjen.«Vi fastholder vår forventning om at 2018 blir et vendepunkt i VLGC-markedet, drevet av lavere flåtevekst og hurtigere vekst i amerikansk LPG-eksport enn tidligere forventet. Utnyttelsesgraden i VLGC markedet i 2017 nådde bunnen på 84 prosent. Vi ser en utnyttelsesgrad på 90 prosent i andre halvdel av 2018 og mer enn doblede spotrater. Med en lav flåtevekst og stigende kinesisk import med en økende andel fra USA, er utsiktene for 2019 også svært solide for aksjen», heter det i oppdateringen. Den siste uken har BW LPG løftet seg med 11 prosent på Oslo Børs, mens det siste året har vært blytungt.Mens hovedindeksen er opp 20,5 prosent det seneste året, er BW LPG ned 1,6 prosent. 

bw lpg
nordea markets
lpg
Nyheter
Shipping
Børs