Norwegian og Widerøe landet avtale

Reisende på norsk innenriks kan fly sømløst med Widerøe og Norwegian.

Børs

Norwegian og Widerøe undertegnet fredag en samarbeidsavtale som for første gang vil gi reisende på innenriksruter i Norge mulighet til å fly sømløst med Widerøe og Norwegian, går det frem av en pressemelding.I første omgang innebærer samarbeidet at Widerøe skal selge gjennomgående billetter med Widerøe og Norwegian på sine nettsider.Selskapene tar sikte på at billettene legges i salg i første halvdel av mars.Etter planen vil billettene også kunne kjøpes på Norwegians nettsider mot slutten av året.- Avtalen bidrar til økt konkurranse på det norske innenriksmarkedet. Det betyr at de reisende får flere valgmuligheter, større fleksibilitet, kortere reisetid og ikke minst tilgang til lavere priser. Nå kan den reisende for eksempel fly med Norwegian til Trondheim og videre ut i kortbanenettet uten å måtte betale dobbel passasjeravgift, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian i en kommentar.Les mer her.Ruter som er inkludert i avtalen

  • Oslo - Røros
  • Alle ruter mellom Oslo og Bergen til Sogn og Fjordane og Ørsta/Volda
  • Alle ruter mellom Trondheim og Helgeland (Mo i Rana, Mosjøen, Brønnøysund og Sandnessjøen)
  • Trondheim og Oslo til Rørvik og Namsos
  • Alle ruter i Nordland, Troms og Finnmark, bortsett fra Bodø - Bardufoss
  • Direkteruter fra Bergen til Bodø og Tromsø
  • Sandefjord/Kristiansand/Trondheim til Evenes

Norwegian
widerøe
flybilletter
passasjeravgift
Nyheter
Børs