Ny finansdirektør i E-CO Energi

Morten J. Hansen tar over som finansdirektør i E-CO Energi AS.

Foto: E-CO Energi pressebilde
Børs

Morten J. Hansen er ifølge en melding med virkning fra 3. januar 2018 konstituert som direktør for økonomi, finans og risikokontroll i E-CO Energi AS.Hansen kommer fra stillingen som økonomisjef i E-CO Energi AS, en stilling han tiltrådte etter E-CO Energis erverv av Hafslunds kraftproduksjon i 2017.Han har tidligere vært økonomidirektør og direktør for compliance, internkontroll og skatt i Hafslund ASA, samt økonomidirektør i Hafslund Produksjon.Han er utdannet revisor fra Handelshøyskolen BI, med høyere revisorstudium fra Norges Handelshøyskole.Hansen erstatter Stine Rolstad Brenna, som har meddelt selskapet at hun avslutter sitt arbeidsforhold for å bruke mer tid på styreverv, i tillegg til andre oppgaver og investeringer.Rolstad Brenna har vært finansdirektør i E-CO siden 2009.

Nyheter
Børs