Oppgraderer XXL

Midt i beste vintersesong ser Arctic Securities positivt på aksjen.

Børs

Arctic Securities oppgraderer sin anbefaling på XXL-aksjen til kjøp fra hold.Kursmålet oppjusteres til 100 kroner fra 90 kroner, ifølge Bloomberg News torsdag ettermiddag.XXL ble sist omsatt for 89 kroner.Det betyr at meglerhuset ser en oppside på om lag 13 prosent.Tidligere denne uken kunne man lese at snøen som lavet ned over Sørøst-Norge skapte ekstraarbeid for mange, både privat og på jobb.En bransje som kan juble over ekstraarbeidet som følger med en hvit vinter, er sportsbransjen. For XXL kan forskjellen på en god og en dårlig vinter gi 100 millioner kroner ekstra på bunnlinjen i årsoppgjøret, skriver Finansavisen.– På generelt grunnlag er det slik at kulde og snø, og gjerne snø på trappa i tillegg, skaper ville tilstander i sportsbutikkene. Da kjøper man alt for å kose seg om vinteren, sier investorkontakt Tolle Grøterud i sportskjeden.

xxl
arctic securities
kjøpsanbefaling
oppgradering
Nyheter
Børs