Pareto er bull på Aker BP

Høyner kursmålet betydelig.

Pareto Securities gjentar kjøpsanbefalingen sin på Aker BP etter mandagens kapitalmarkedsdag, ifølge en oppdatering. Meglerhuset velger også å øke kursmålet til 270 kroner, fra tidligere 250 kroner. Det vises til at Aker BP varslet en kraftig økning i utbyttet, og en daglig produksjon på 330.000 fat oljeekvivalenter i 2023.- Denne økingen er drevet av Valhall hvor Aker BP virker å være sikre på at det vil gjenta sukssesen fra Alvheim-området og doblet sin fremtidige produksjonsambisjon til én milliard fat oljeekvivalenter, skriver Pareto i oppdateringen.Tidligere tirsdag ble det kjent at DNB Markets oppgraderer sin anbefaling på Aker BP til kjøp fra hold, samt oppjusterer kursmålet til 251 kroner fra tidligere 210 kroner.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker