Pareto Securities jekker opp Gjensidige Forsikring-kursmål

Pareto Securities hever ifølge en oppdatering kursmålet på Gjensidige Forsikring.

Pareto Securities hever ifølge en oppdatering kursmålet på Gjensidige Forsikring til 160 kroner fra tidligere 150 kroner, skriver TDN Finans.Meglerhuset gjentar en hold-anbefaling.Justeringen skyldes ifølge nyhetsbyrået blant annet en forventning om noe lavere forsikringskrav som følge av en mild start på vinteren i 4. kvartal. Vær-relaterte krav ventes imidlertid å være litt høyere enn tilsvarende periode i 2016 på grunn av en flom i oktober og storm i november.Estimatet for resultat per aksje i 4 kvartal oppjusteres til 2,34 kroner fra 1,85 kroner, hovedsakelig på grunn av lavere krav, sterke aksjemarkeder og en økning fra salg av misligholdte lån i bankvirksomheten.Pareto mener ifølge TDN Finans Gjensidige handles til en merkbar rabatt sammenlignet med Tryg Forsikring - både når det gjelder PE og utbytte.


Les også