Ser totalkollaps for bitcoin

- Det minner meg om tulipan-manian, sier Robert Shiller.

Børs

- Bitcoin vil mest sannsynlig kollapse helt, sier den Nobel pris vinnende økonomen, Robert Shiller til CNBC.Shiller som er professor ved Yale University i USA, mener han ser bobler overalt - ikke bare i bitcoin, og er usikker på hvor bitcoin vil ende opp til slutt.- Det har ingen verdi i det hele tatt med mindre det er en felles konsensus om at det har verdi. Andre ting som gull ville i det minste ha verdi hvis folk ikke så det som en investering, sa Shiller CNBC.Neste uke er han en av dem som står på talerstolen i Davos.- Det minner meg om tulipan-manian man så på 1640-tallet. Så er spørsmålet, kollapset den? Vi betaler fortsatt for tulipaner, og i noen perioder er det svært dyrt.- At bitcoin kan kollapse helt og bli glemt er et sannsynlig utfall, men det kan skje langt frem i tid. Bitcoin kan også være her om 100 år, sier Shiller til CNBC.

robert shiller
davos
bitcoin
tulipanteorien
gull
yale
Nyheter
Børs