Telenor etterforskes i Ungarn

Undersøkelser startet i går.

Telenor Ungarn er gjenstand for undersøkelse fra ungarske konkurransemyndigheter (GVH), går det frem av en børsmelding.Det var i går, 24. januar 2018, at ungarske konkurransemyndigheter innledet undersøkelser hos Telenor Ungarn utenfor Budapest. Undersøkelsene knyttes til nettverkssamarbeid, samt påstander om konkurransebegrensende atferd i forbindelse med en frekvensauksjon i 2014.Telenor understreker at selskapet har strenge interne regler og prosedyrer for overholdelse av lover og regelverk.- Telenor vil samarbeide med konkurransemyndighetene i forbindelse med gjennomføring av kontrollen slik at den gjennomføres på en mest mulig effektiv måte. Telenor har ingen ytterligere kommentarer på nåværende tidspunkt, heter det.Telenor falt 1,6 prosent til 181,10 kroner på Oslo Børs torsdag.