Brian Cliff Olguin

- Vanskelig å se at det skal gå dårlig på Oslo Børs

Til tross for at noen av verdens største banker i USA leter med lys og lykte etter ting som kan skjære seg.

– I 2017 var det et sterkt aksjemarked, sterk inntjening og sterk vekst i økonomien. Folk ser på mange måter en fortsettelse av det vi hadde i fjor, sier sjefstrateg Leif-Rune Rein i Nordea Wealth Management til DN.Avisen skriver at han nettopp har vært i USA, og møtte forrige uke en rekke strateger, analytikere og økonomer hos flere av de største bankene i verden.– Det er få trusler her borte. Det som plager folk mest er mangel på ting som kan velte dette. Man leter med lys og lykt etter ting som kan gå galt for å være posisjonert for et eventuelt fall, sier Rein.På spørsmål om det blir krakk i 2018, svarer strategen kontant: "nei".– Det tror jeg ikke på. Det må i så fall komme på finanssiden som i 2007, men hvis du ser på hvordan finanssektoren er blitt regulert på rekapitaliseringssiden og så videre, er det vanskelig å se hvordan det skal komme, sier Rein til DN.Han understreker at det selvfølgelig kan komme en korreksjon.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også