Wilhelmsen-konsernet inngikk i april i fjor en avtale om å kjøpe Drew Marines virksomhet for tekniske løsninger for rundt 400 millioner dollar.- Dette oppkjøpet gir oss en unik mulighet til å øke størrelsen og den geografiske rekkevidden for vår virksomhet med marine produkter, uttalte konsernsjef Thomas Wilhelmsen, i en kommentar i forbindelse med annonseringen av kjøpet.Ifølge en børsmelding fredag har den amerikanske konkurransemyndigheten Federal Trade Commission (FTC) annonsert at de vil sende inn en klage for å stoppe det planlagte oppkjøpet.Det opplyses at det er standard prosedyre i saker der FTC vurderer at den foreslåtte transaksjonen vil føre til betydelig mindre konkurranse. Wilhelmsen opplyser at de er uenig med evalueringen til FTC og at selskapet vil fortsette å jobbe mot et positivt utfall.En avgjørelse ventes senere i år.