aksje kvinner analytiker megler.jpg

Anbefaler fire aksjer

I den siste ukerapporten fra Nordea kan vi lese at analytikerne ikke foretar noen utskiftinger i de norske aksjene som er med i Nordisk 20-listen.Det betyr at BW Offshore, PGS, Wallenius Wilhelmsen og Europris er det norske bidraget i porteføljen.- Børsuroen fortsatte i uka som gikk, da en kombinasjon av økt nervøsitet og tekniske faktorer bidro til kraftige fall på børsene i USA som smittet over på resten av verden, skriver Nordea.- Ettersom børsuroen nå er drevet av nettopp tekniske forhold i kombinasjon med økt nervøsitet, skal det mye til før nøkkeltall og kvartalsrapporter vil ha noen nevneverdig påvirkning på børsutviklingen, men inflasjonstallene fra USA onsdag denne uken vil bli svært viktig å følge med på, avslutter tallknuserne.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også