Til tross for at selskapet kunne vise til et høyere overskudd og salg i fjerde kvartal, får Rovios aksje juling torsdag morgen,
.Drifsresultatet mer enn doblet seg til 10,4 millioner euro, og omsetningen økte 17 prosent til 73,9 millioner euro, opplyser selskapet i en pressemelding.Ifølge Bloomberg var det ventet et salg på 79 millioner euro.I tillegg advarte Rovio torsdag at inntjeningen og fortjenesten kunne stoppe opp, eller falle, i 2018.Rovio venter inntekter i størrelsesorden 260 til 300 millioner euro for 2018. Det er en potensiell nedgang fra i fjor da inntektene kom inn på 297 millioner euro.Driftsmarginene for 2018 ventes å lande på ni til 11 prosent mot 10,6 prosent i 2017.Marginene vil bli påvirket av en investering i datterselskapet Hatch, en Netflix-lignende tjeneste som gir brukerne mulighet til å streame en rekke mobilspill uten å måtte laste dem ned.I tillegg har brukeroppkjøpskostnadene i markedet steget «betydelig», til rundt 30 prosent av spillinntektene, sier Rovio i en uttalelse.