BerGenBio har ifølge en melding fullført rekrutteringen av 28 pasienter som var målet i den første av de to delene av det Fase II kliniske forsøket. Forsøket skal evaluere AXL-hemmeren bemcentinib (BGB324) i kombinasjon med anti-PD-1 terapien KEYTRUDA® (pembrolizumab) som et potensielt nytt behandlingsregime for fremskredene brystkreft (trippel negativ brystkreft, TNBC). Fullføringen skjer tidligere enn planlagt.- Vi er glade for at vi har fullført pasientrekrutteringen til første del av Fase II-forsøket i løpet av så kort tid og før tidsplanen. Immuno-onkologiske terapier som KEYTRUDA er nå etablert som en hovedbehandlingsmulighet for kreftpasienter og vi er opprømte av fremgangen man ser på alle våre kliniske forsøk som undersøker om bemcentinib i kombinasjon med KEYTRUDA kan resultere i signifikant bedre behandling for pasientene. (..), sier administrerende direktør Richard Godfrey i BerGenBio i en kommentar.