Deutsche Bank kutter opptil 500 stillinger

Deutsche Bank skal redusere kostnadene etter tre år med dype tap i banken.

CEO of Deutsche Bank John Cryan speaks during of the bank's annual shareholders meeting in Frankfurt, Germany, Thursday, May 19, 2016. (AP Photo/Michael Probst) Michael Probst
Børs
Oppsigelsene er en del av planen om å redusere kostnadene etter tre år med dype tap i banken,Arbeidskuttene sies å påvirke staben i London og er angivelig en del av kostnadsbesparende tiltak fra Deutsche Bank.Oppsigelsene kommer bare uker før bonussesongen i banken.Deutsche Bank rapporterte sitt tredje årlige tap tidligere denne måneden, og tapte nesten en halv milliard euro i 2017. John Cryan, adm. direktør i Deutsche Bank, antydet muligheten for tap av jobber sent i fjor da han sa til Financial Times i et intervju: «Vi sysselsetter 97.000 personer. De fleste store banker har antall ansatte som tilsvarer rundt halvparten av det tallet».Ledelsen er under stort press, og aksjonærene er utålmodige med Cryan som ble ansatt for å snu banken i 2015, skriver Business Insider.