I DNB Markets morgenrapport kommer det frem at Crayon fortsatt er av meglerhusets foretrukne aksjer, selv kursmålet jekkes ned med tre kroner.- Vi opprettholder kjøpsanbefalingen på Crayon etter selskapets Q4-rapport, men har nedjustert kursmålet fra 24 kroner til 21 kroner per aksje. Kursen stengte i går opp på 10,54 kroner per aksje etter i første omgang å ha vært betydelig ned etter Q4- rapporteringen på tirsdag, skriver DNB Markets.Meglerhuset synes blant annet at Crayon fremstår som et attraktivt selskap sammenlignet med konkurrentene.- Etter å ha nedjustert EBITDA-estimatene for 2018 og 2019 mener vi aksjen likevel fortsatt ser attraktiv ut i forhold til sammenlignbare aktører i de nordiske markedene og basert på den nordiske virksomheten. Etter vårt syn er i tillegg aktivitetene utenfor Norden ikke reflektert i dagens kursnivå.