DNB Markets: Blodrødt i aksjer

«Blodrødt i aksjer», slår DNB Markets fast i tirsdagens morgenrapport. Det er ingen understatement.I løpet av mandagen stupte Dow Jones 4,6 prosent til 24.345,75, S&P 500 endte ned 4,1 prosent til 2.648,99, mens Nasdaq falt 3,78 prosent til 6.967,53. - Ifølge Reuters er fallet på S&P og Dow Jones det største fallet på en enkelt dag siden august 2011, slår Jeanette Strøm Fjære fast i rapporten fra DNB Markets.Elendigheten har forplantet seg til Asia.- Aksjemarkedet faller i Asia i morgentimene i dag og Nikkei er ned hele 6,6 prosent fra samme tid i går. VIX-indeksen, som måler prisen på å sikre seg mot svingninger i aksjemarkedet, har fortsatt oppover og er nå på det høyeste nivået siden august 2015, skriver Strøm Fjære.Spørsmålet er hvordan reaksjonen blir på Oslo Børs tirsdag.Mandag falt hovedindeksen 0,84 prosent til 803,05 poeng. Det betyr at hovedindeksen er ned 1,40 prosent siden nyttår.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også