Erica Blomgren: - Kommer til å se en del korreksjoner

Sjefstrateg Erica Blomgren tror investorene må forberede seg på en ny virkelighet.

Sjefstrateg Erica Blomgren i SEB tror investorene må belage seg på flere perioder med store svingninger fremover, skriver DN.no.- Vi har hatt en enorm stimulans fra sentralbankene, både i form av lave renter og obligasjonskjøp. I tillegg har sentralbankene reagert raskt på negative markedsbevegelser. Dette har gitt en trygghet som har kommet til uttrykk gjennom lav volatilitet, sier Blomgren til avisen og fortsetter:- Når sentralbankene fremover drar tilbake stimulansene, innebærer det at markedene får være markeder. Det vil føre til økt volatilitet.- Økte svingninger betyr at vi fremover kommer til å se en del korreksjoner og en litt mer ustø utvikling enn den vi er blitt vant med de siste årene, sier Blomgren til DN.no.


Les også