Torsdag peker pilen ned på Oslo Børs. Ved lunsjtider står hovedindeksen i 807,49 poeng, ned 0,59 prosent.  Utviklingen skjer i kjølvannet av
i går og før i dag.Gårsdagens Fed-referat bærer bud om flere renteøkninger i USA.Olje/StatoilEt fat Nordsjøolje omsettes for 65,23 dollar, ned 0,29 prosent.Onsdagens tall fra American Petroleum Institute (API) viste at råoljelagrene falt 907.000 fat til 420,3 millioner fat i forrige uke.- Forbedret infrastruktur til Gulfkysten og lavere oljestrømmer gjennom TransCanadas Keystone-rørledning sendte lagrene ned, sier tradingsjef for Asia-Pacific hos futuresmegleren Oanda, Stephen Innes, til Reuters.Analytikere hevder likevel overfor nyhetsbyrået at oljemarkedet henter god støtte fra etterspørselsvekst og OPEC-regisserte produksjonskutt.- OPEC-kuttene har stabilisert markedet. Overholdelsen av avtalen har vært relativt god, skriver senior råvarestrateg Daniel Hynes i ANZ bank i en rapport torsdag.Statoil faller 1,23 prosent til 176,15 kroner.Borr DrillingTor Olav Trøims Borr Drilling melder om et resultat før og etter skatt på minus 88,0 millioner dollar i 4. kvartal i fjor. Selskapet hadde 0,1 millioner dollar i inntekter i kvartalet.Samtidig har det blitt kjent at selskapet har kommet til enighet om kjøp av Paragon Offshore Limited for 232,5 millioner dollar.Med på kjøpet følger 32 rigger, en ordrebok på over 200 millioner dollar (ved utgangen av januar) og en verdensomspennende virksomhet. Oppkjøpet ventes sluttført i mars 2018.Aksjen stiger 3,01 prosent til 34,20 kroner.StorebrandOnsdag morgen kom (den overraskende) nyheten om at Tor Olav Trøim og Celina Midelfart solgte seg ut av Storebrand.  Salget innbrakte 886 millioner kroner.- Ja, dette er et salgssignal. Trøim er one of the brightest and best i det norske kapitalmarkedet. Det er bare å ta av seg hatten for hva han har fått til, sa Stig Myrseth, investeringsdirektør i Dovre Forvaltning, til Hegnar.no da salget ble kjent.Myrseth utelukket ikke at det kan være kapitalbehov andre steder bidro til salget.Onsdag falt aksjen 4,23 prosent til 67 kroner. I skrivende stund omsettes aksjen for 65,80 kroner, ned 1,79 prosent.SASPareto Securities tar opp dekning på SAS med kjøpsanbefaling og kursmål 30 svenske kroner, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering onsdag.- Vi tror SAS med en forbedret kostnadsbase og sunne inntjeningsutsikter er mer relevant som en oppkjøpskandidat for andre «flag carriers» grunnet den solide markedsposisjonen i Skandinavia og de 17 «landing slots» ved Heathrow, skriver meglerhuset.Aksjen stiger 5,26 prosent til 20 kroner.TomraDNB Markets oppjusterer kursmålet på Tomra-aksjen fra 105 til 120 kroner i en ny oppdatering. Meglerhuset mener likevel aksjen er for høyt priset, og opprettholder salgsanbefalingenAksjen klatrer 2,16 prosent til 142 kroner.