Johannes Høsflot Klæbo har allerede sikret to OL-gull. Det er like mange som Petter Northug har totalt og nå har oppmerksomheten tatt av, skriver DN.- Det ville være rart om han ikke skulle dra inn mer enn 10 millioner kroner i sponsorinntekter i 2019, sier Lars Gilleberg til avisen.- Etter OL-gullene har Klæbo fått samme posisjon som Northug etter ski-VM i Oslo i 2011, og han kan vente seg mange gullkantede tilbud, fortsetter han.Den siste uken har Klæbos manager og far, Haakon Klæbo, ifølge DN fått merke økt internasjonal oppmerksomhet for langrennsstjernen. - Jeg har merket at andre typer aktører har tatt kontakt, det har vært mer internasjonale aktører. Uten å gå inn på hvem de er, så er det ulike aktører som vil være nærmere han. Men vi er tydelige på at vi ikke gjør noen ting med dette i sesongen, sier Haakon Klæbo til avisen.