Eidesvik har sikret seg kontrakter for de LNG-drevne forsyningsskipene «Viking Prince» og «Viking Queen», fremgår det av en pressemelding mandag.2012-bygde «Viking Prince» skal jobbe for Deceiper Production Limited i den britiske delen av Nordsjøen på en kontrakt som varer i 85 dager og har oppstart i løpet av februar.
Etter denne er gjennomført, skal fartøyet jobbe for Norske Shell som skal bore to letebrønner i Norskehavet, henholdsvis Tyttebær og Coeus.2008-bygde «Viking Queen» har blitt tildelt en kontrakt med Saipem for å komme med forsyninger til rørleggingskipet Castorone som skal legge rør fra Johan Sverdrup-feltet til Mongstad og Kårsø.
Dagraten er ikke oppgitt, men ifølge Westshore Shipbrokers er denne avtalt til 120.000 kroner. Kontraktene som har vært kjent i markedet siden starten av februar, innebærer at «Viking Prince» har arbeid ut tredje kvartal.Oppstart er planlagt til mars/april 2018, og varigheten er estimert til mellom 100 og 160 dager, og ifølge Westshore er dagraten på 9.250 pund, tilsvarende rundt 101.000 kroner.  - Vi er svært glade for å ha sluttet skipene inn på disse kontraktene i en periode der markedet fortsatt er krevende for rederiene, skriver Bømlo-rederiet i meldingen.