Nå har børsnoterte Hunter Group sammen med oljeservicegründer Ståle Kyllingstad, eier av konsernet IKM Gruppen, lagt planer for oppkjøpsraid, skriver DN.Torsdag overrasket Kyllingstad aksjemarkedet med, IKM Subsea & Technology, til Hunter Group.Torsdagens transaksjon til en verdi av over 620 millioner kroner er ifølge Kyllingstad bare er starten på et planlagt oppkjøpsraid av selskaper innen oljeserviceindustrien, skriver avisen.- Målsetningen er å bygge opp et konsern med inntil tre virksomhetsområder. Hvert av områdene bør ha en omsetning på en milliard kroner innen tre til fem år, sier Kyllingstad til DN.Hunter Group og IKM har identifisert mellom åtte til ti selskaper i bransjen som er til salgs. Kyllingstad mener ifølge avisen timingen er optimal for oppkjøp.- Nå er markedet på vei opp. Det er først da en ser hvilke selskaper som vil lykkes fremover, sier Kyllingstad til DN.