Medistim med rekordomsetning

Medistim leverer tall for 4. kvartal 2017.

Medistim melder om et resultat etter skatt på 12,5 millioner kroner i 4. kvartal 2017, mot 5,8 millioner kroner i samme periode i fjor.Resultatet før skatt ble 18,3 millioner kroner, sammenlignet med 8,6 millioner kroner i fjor. Driftsresultatet ble 16,4 millioner kroner, mot 9,7 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 82,2 millioner kroner, som er en rekordomsetning, sammenlignet med 67,4 millioner kroner i 4. kvartal 2016.Styret foreslår et utbytte på 2 kroner per aksje, sammenlignet med 1,75 kroner per aksje i fjor.Selskapet opplyser i sin kvartalsrapport at kapasitetsutfordringen innen produksjon av prober er løst, og at det har inngått samarbeid for utvikling av ny produksjonsteknologi delfinansiert av Norges Forskningsråd.Her er rapporten og presentasjonen