Meglerhus tror på kurshopp i Hydro

Credit Suisse og Norne Securities tror Hydro-kursen skal oppover etter siste tallslipp.

Den norske aluminiumskjempen la fredag frem sitt beste kvartal på 10 år.Aksjen spratt kraftig opp i åpningshandelen, men har falt noe tilbake. I skrivende stund er aksjen opp 1,24 prosent til 57,38 kroner. - I motsetning til konkurrenter som nylig har rapportert var dette en god rapport og aksjekursen skal nok opp, skriver Credit Suisse i en kommentar, ifølge TDN Direkt.Det er spesielt en bedre balanse mellom tilbud og etterspørsel, samt sterkere aluminiumspriser mot slutten av 2017 som sørger for det hyggelige kvartalsresultatet, ifølge selskapet selv. Norne Securities skriver i en oppdatering at resultatet var bedre enn ventet og at "vesentlig høyere EPS åpner for muligheten til høyere utbytte enn ventet".- Våre estimater vil få en netto positiv justering etter dette og vi vil fortsatt ha et positivt syn på aksjen, skriver meglerhuset, ifølge nyhetsbyrået.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også