A currency trader watches monitors near the screen showing the foreign exchange rate between U.S. dollar and South Korean won, left, at the foreign exchange dealing room in Seoul, South Korea, Thursday, Oct. 13, 2016. Asian stocks were lower on Thursday as weak China export data disappointed investors and renewed concerns about the health of the world's second-largest economy. (AP Photo/Lee Jin-man) Lee Jin-man

Mest rødt i Asia

Men Kina åpnet opp etter nyttårsfeiringen. Følg utviklingen her.

Et Fed-referat som bærer bud om flere renteøkninger senket Wall Street i går, og asiatiske børser ser også rødt torsdag.I Tokyo falt Nikkei 1,1 prosent til 21.736,44, mens den bredere Topix-indeksen gikk tilbake 0,9 prosent til 1.746,17.I Hong Kong er Hang Seng ned én prosent, Kospi-indeksen i Sør-Korea står i minus 0,6 prosent og Taiwan-børsen i minus 0,5 prosent.I Kina gjenåpnet børsene etter nyttårsfeiringen.Large cap-indeksen CSI 300 stiger 2,1 prosent, og det samme gjør Shanghai Composite-indeksen.Sydney-børsen endte også opp, men finansaksjer begrenset oppturen til 0,1 prosent.Flyselskapet Qantas tok av over ni prosent i tidlig handel etter å ha lagt frem tall for sitt beste 1. halvår noensinne.Asia-oversikten her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også