multiconsult

Multiconsult økte inntektene - gikk på resultatsmell

- Lønnsomheten har vært utfordrende, sier Multiconsult-sjefen.

Multiconsult melder om et resultat etter skatt på minus 11,3 millioner kroner i 4. kvartal 2017, mot 90,5 millioner kroner i samme periode i fjor.Resultat per aksje ble minus 0,42 kroner, mot 3,45 kroner ved samme korsvei i fjor.Se kvartalspresentasjon LIVE her kl. 08.30 Resultatet før skatt ble minus 10,5 millioner kroner, sammenlignet med 124,1 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble minus 2,7 millioner kroner, mot 12,6 millioner kroner året før. Selskapet skriver at dette skyldes utfordrende prosjektgjennomføring. Driftsinntektene beløp seg til 830 millioner kroner, sammenlignet med 685 millioner kroner i 4. kvartal 2016.- Når vi ser tilbake på året, er det gledelig å se resultater i form av økte driftsinntekter og en vellykket sluttføring av oppkjøpsstrategien i Norge, i henhold til selskapets 3-2-1 GO vekstambisjoner. Lønnsomheten har vært utfordrende i 2017 og som et resultat har vi lansert et omfattende forbedringsprogram, med hensikt å forbedre lønnsomheten frem mot 2020. Jeg er begeistret over tildelingen av det prestisjefylte Fornebubanen-prosjektet, samt den solide forbedringen i LINK arkitektur, som har resultert i imponerende ordretilgang innen sykehusbygg for Multiconsult-gruppen, sier CEO i Multiconsult ASA Christian Nørgaard Madsen.Hele 3. rapporten og presentasjonen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også