Navamedic i rødt

Navamedic. Foto: Selskapets hjemmesider.

Navamedic leverer tall for 4. kvartal 2017.

Navamedic melder om et resultat etter skatt på minus 5,6 millioner kroner i 4. kvartal 2017, mot 7,8 millioner kroner i samme periode året før.Se kvartalspresentasjon LIVE her kl. 08.00 Resultatet før skatt ble minus 9,6 millioner kroner, sammenlignet med 9,1 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble minus 10,1 millioner kroner, mot 2,6 millioner kroner året før.Ebitda beløp seg til minus 2,4 millioner kroner, mot 5,7 millioner kroner i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 45,2 millioner kroner, sammenlignet med 81,6 millioner kroner i 4. kvartal 2016.«Fjerde kvartal var en ekstremt travel periode for Navamedic, med den viktige og vellykkede lanseringen av Mysimba, GoNitro og Zorflex. Vi ser frem til å fortsette arbeidet av nye og spennende produkter for å bringe selskapet tilbake på rett spor», sier Tom Rönnlund, adm. direktør i Navamedic.Her er rapporten og presentasjonen