I en fersk oppdatering oppgraderer Nordea Markets anbefalingen på Bakkafrost-aksjen til hold fra selg, ifølge TDN Direkt.Meglerhuset begrunner dette med en veldig god kvartalsrapport. 
- Det operasjonelle kostnadsnivået har blitt redusert mer enn forventet og vi ser i tillegg en sterkere prisøkning for Bakkafrost sine produkter. Ettersom vi estimerer kontraktsporteføljen til 55 kroner per i kilo i 2017, ser vi ingen markant nedsiderisiko i hverken nye kontrakter eller salg i spotmarkedet, skriver Nordea-analytikerne. 
Bakkafrost er så langt i dagens handel opp 1,50 prosent til 379 kroner på Oslo Børs. SEB oppjusterer kursmålet på aksjen til 390 kroner fra tidligere 388 og fastholder kjøpsanbefalingen, ifølge nyhetsbyrået. ABG Sundal Collier på sin side nedgraderer Bakkafrost til selg fra hold og oppjusterer kursmålet til 350 kroner fra 330.- På tross av den sterke underliggende driften, er vi forsiktige knyttet til denne aksjen basert på den sterke kursutviklingen i det siste, skriver meglerhuset, ifølge TDN Direkt. Carnegie på sin side nedgraderer Bakkafrost til hold, men høyner kursmålet til 410 kroner fra tidligere 380.