Med en flytid på 5 timer og 13 minutter fra JFK-flyplassen i New York til London Gatwick, satte en Dreamliner fra Norwegianden 15. januar i år.Nå har lavprisflyselskapet slått sin egen rekord med fire minutter, skriver bransjenettstedet , ifølge Dagens Næringsliv.Dreamlineren fra Norwegian havnet midt i en kraftig jetstrøm 8. februar i år. Flyet med kaptein Martin Wood i cockpit lettet fra New York klokken 11.58 lokal tid og landet klokken 22.50 i London lokal tid – en time før planlagt ankomst.Ifølge DN ble ruten tilbakelagt i en høyde av 33.000 fot (10.060 meter) og hadde en fart på 695 knop, tilsvarende 1285 kilometer i timen.- Vi har gått fra å være rasktvoksende til å bli raskest flyvende. Vi fløy i 33.000 fot, omtrent midt i jetstrømmen, noe som var overraskende behagelig, sier Martin Wood ifølge Daily Mail.