Boa SBL AS, en del av Boa Gruppen og eierselskapet til de to spesialbygde fartøyene «Boa Thalassa» og «Boa Galatea», har et obligasjonslån med totalt utestående beløp på 363,7 millioner kroner.Lånet som ble utstedt i 2013, skulle opprinnelig forfalle i 2018, men etter at Boa Gruppen gjennomgikk en finansiell restrukturering i fjor sommer, ble blant annet løpetiden på nevnte lån forlenget med to år til 2020.I forbindelse med endringene i låneavtalene fikk også obligasjonseierne rett til å utnevne et styremedlem.Denne retten har de nå benyttet seg av, og ifølge et brev fra Nordic Trustee, er Fabian Qvist foreslått som nytt medlem av styret til det Trondheim-baserte selskapet. Qvist er for tiden investeringsdirektør for Klein Group.Klein Group eies av tidligere norgesmester i poker Morten Klein og fikk et resultat før skatt på 280,9 millioner kroner i 2016, ifølge DN.Den opptjente egenkapitalen var på 681,3 millioner kroner, ifølge avisen.