Pål Ringholm. Foto: Finansavisen.

Pål Ringholm spår rentesjokk

Kredittanalytiker Pål Ringholm, Sparebank 1 Markets, er dagens gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar kl. 15:30.

Kredittanalytiker Pål Ringholm, Sparebank 1 Markets, spår rentesjokk i Finansavisen i dag. Hvordan kan vi forberede oss på det, og hva bør vi gjøre nå?Ringholm anbefaler blant annet å binde lånerenten i 10 år. Hvis det er noen banker som tilbyr det til 3 prosent rente, er det bare å slå til, skriver han i DN i dag.Ringholm er dagens gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar.Det blir også teknisk analyse av indekser, valuta og oljeprisen - samt Orkla, Norwegian og Statoil.Sendingen ser du her fra kl. 15:30, og kommer du inn litt sent er det lett å spole tilbake til starten.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også