Roger Berntsen: - Apple er et kjempecase

Analysesjefen øyner nytt gigantmarked og fete utbytter.

Analysesjef Roger Berntsen i Netfonds har aldri lagt skjul på at Warren Buffett er hans store ledestjerne.- Hva var det jeg sa for to år siden? Jo, at Apple kom til å bli den største investeringen i Berkshire Hathaway. Og nå får vi meldinger på nettopp dette, sa Berntsen da han gjestet HegnarTV-studio i går.Se hele sendingen i opptak her.- Et kjempecaseIkke overraskende er Apple en aksje også Berntsen har stor tro på.- Apple sier selskapet skal bli stort i helsesektoren. Og der kommer de til å dominere. Det amerikanske helsemarkedet er på 6.000 milliarder dollar. Apple er et kjempecase, sa en klokkeklar analysesjef.Han pekte videre på at president Donald Trumps skatteamnesti for å trekke kapital i utlandet tilbake til USA.- Apple sier de skal trekke hjem alt. Og da er det i bunn og grunn to ting de kan gjøre: kjøpe tilbake egne aksjer, eller betale ut gode utbytter. Og hvem får de utbyttene? Jo, Berkshire Hathaway, fortalte Berntsen.


Les også