Lise Tangen Aagnes (51), brødrene Petter Tangen (55) og Torbjørn Tangen (49) og moren mener at Bjørn Aarum, som gikk bort i fjor, ble lurt for 1,7 millioner kroner etter investeringsråd fra finanshuset Comex Markets, skriver DN.Bjørn Aarums familie har nå gått sammen med familien til en annen av meglerhusets avdøde kunder, Bernt Røsholt. Ifølge Røsholts sønn Ole-Gregar Røsholt betalte faren tre millioner kroner for aksjer i holdingselskapet Norwegian Investment, blant annet etter løfter om et gullkantet hytteutviklingsprosjekt på Skramstadseter i Åmot kommune.Nå går de til sak mot de tre hovedeierne Norwegian Investment: Nicolai Flatner, Truls Jørgen Elisenberg og Ingvar Hagen, og investeringsrådgiveren Egil Hagen.- Nå har vi bestemt oss for å gå all the way. Vi kommer ikke til å stoppe nå, sier Lise Tangen Aagnes til DN.Samtidig har statsadvokaten beordret ny etterforskning av familiens anmeldelse, etter at anmeldelsen først ble henlagt.Det har bare lyktes DN å få svar fra én av de fire mennene i forbindelse med denne saken.- Jeg har ingen kommentar til dette bortsett fra at det er helt feil, sier Ingvar Hagen, som ikke overfor DN ville utdype hva han mener er feil.