Scana Offshore sikrer kontrakter til 40 mill.

Scana Offshore har signert to internasjonale oljekontrakter.

Incus-eide Scana Offshore AS er tildelt to kontrakter til en samlet verdi på rundt 40 millioner kroner, går det frem av en børsmelding.Den ene kontrakten gjelder leveranse av offloadingsystemet til produksjonsskipet på Johan Castberg-feltet, og er tildelt av Sembcorp Marine i Singapore. Sembcorp har hovedkontrakten med Statoil for leveransen av skroget og boligkvarteret til produksjonsskipet, en såkalt FSPO.Den andre avtalen er en servicekontrakt på offloadingsystemer Scana Offshore tidligere har levert til produksjonsskip på Tupifeltet på brasiliansk sokkel. Denne er tildelt av Tupi BV som eies av Petrobras, Shell og Petrogal.- Vi er meget fornøyde med at Scana Offshore har fått disse kontraktene. Offloading-kontrakten ble vunnet i hard internasjonal konkurranse, sier adm. direktør i Incus Investor ASA, Bjørn Torkildsen.Castberg-prosjektet starter umiddelbart og skal leveres i mars 2019. Servicekontrakten skal gjennomføres i 2018 og 2019.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker