Sevan-sjefen: - Vi er godt posisjonert

Sevan Marine - Foto: selskapet

Sevan Marine har tro på å sikre flere prosjekter.

Sevan Marine la onsdag morgen frem tall for fjerde kvartal 2017.Fasiten viste et resultat etter skatt fra videreført virksomhet på minus 8,5 millioner kroner, mot minus 9,7 millioner kroner i samme periode året før. Konsernsjef Reese McNeel mener ifølge TDN Direkt at selskapet er got posisjonert for flere prosjekter.- Med det styrkede markedet ser vi at det kommer nye muligheter, og vi ser at aktører investerer i konseptet og tar det videre. Jeg er sikker på at vi får jobb relatert til utvikling av de tidlige fasene på prospektene, noe som er et mål for oss, og vi er godt posisjonert, sier han under dagens tallpresentasjon, ifølge nyhetsbyrået. Det betyr imidlertid ikke at det ikke fokuseres på de eksisterende riggene til selskapet.- Vi fortsetter å jobbe med aktører der vi for tiden har Sevan-enheter som opererer. Det er en viktig kontantstrøm for oss, og vi fortsetter med moringsanalyser, integritetsanalyser og strukturarbeid for alle disse enhetene. Med et marked i bedring vil dette gi oss en viss grunnmur inn i 2018 og videre, sier Sevan-sjefen, ifølge TDN Direkt.