Eivind Yggeseth

Sissener om milliongebyr

Forvalter Jan Petter Sissener mener børsen har forsømt seg og at Økokrim må på banen.

Onsdag vedtok Oslo Børs å ilegge Oceanteam et overtredelsesgebyr på 1.315.300 kroner for brudd på informasjonsplikten og andre løpende forpliktelser for børsnoterte selskaper.Som en av de mer garvede forvalterne i det norske aksjemarkedet, har Jan Petter Sissener med stigende undring ifølge DN registrert utviklingen i Oceanteam.- Det som skjer og har skjedd i dette selskapet er noe av det mest grisete jeg har sett på Børsen på mange år etter all uroen i ledelsen og revisors kritiske bemerkninger. Her burde Børsen gå i seg selv og vurdere om det har sviktet kontrollansvaret. Jeg synes Børsen har forsømt seg. Dette burde kommet før, sier Sissener, som mener at også Økokrim også burde vurdere hvordan ledelsen har opptrådt, ifølge avisen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også