Francisco Seco

Spillselskap forlenger med Ronaldo

Hugo Games forlenger samarbeidet med den portugisiske fotballstjernen.

Den portugisiske fotballstjernen Cristiano Ronaldo forlenger samarbeidet med Hugo Games i to nye år, opplyser selskapet i en melding. Ronaldo er stjernen i fotballspillet «Kick 'N' Run», som nå også vil bli distribuert gjennom Facebook Messengers spillplattform.Selskapet skriver at dette vil gjøre at spillet nå blir tilgjengelig for 1,3 - Cristiano Ronaldo er blant de største atletene gjennom alle tider, og det er en ære å at vi er kapable til å fortsette samarbeidet med han. Hans merkevare er ekstremt sterk og viktig for videre suksess for spillet, sier administrerende direktør i Hugo Games, Henrik Nielsen.Aksjen hopper 4,25 prosent til 5,15 kroner i kjølvannet av nyheten.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også