Etter en positiv åpning, snudde Oslo Børs ned i løpet av mandag ettermiddag.Ved børsslutt står hovedindeksen i 808,58, etter en nedgang på 0,29 prosent. Det ble hittil omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 3.027 millioner kroner. Olje/StatoilEt fat Nordsjøolje omsettes for 65,23 dollar, opp 0,60 prosent.- Oljen får moderat støtte fra det asiatiske aksjemarkedet, men har fått press fra økningen i den amerikanske riggtellingen, sier konsernsjef i Emori Capital Management, Tetsu Emori, til Reuters.Statoil-aksjen snek seg opp 0,11 prosent til 175,70 kroner.AkerAker Energy, et joint venture mellom Aker og TRG, har inngått en avtale om å kjøpe Hess' interesser i Ghana for 100 millioner dollar, ifølge en børsmelding.Betalingen vil omfatte 25 millioner dollar ved fullføring av transaksjonen, og 75 millioner dollar ved godkjenning av en plan for utvikling og drift (PUD) for blokken.- Det ser veldig billig ut, og det ser fornuftig ut fordi det trolig har vært liten konkurranse om dealen da Hess trenger penger til andre investeringer. Andre selskaper som har vært aktive i regionen tidligere har andre prosjekter og er dermed begrenset finansielt, sier analysesjef Frederik Lunde i Carnegie til TDN Direkt.Fredag kunne vi lese at Aker fikk et resultat før skatt på 294 millioner kroner i 4. kvartal 2017, mot 266 millioner kroner i samme periode året før. Styret i Aker foreslår et utbytte på 18 kroner per aksje for 2017, opp fra 16 kroner i 2016.Aker-aksjen stengte på 431,00 kroner, opp 2,62 prosent.Aker BPAker BP er i ferd med å fullføre boringen av Frosk-brønnen 24/9-12 lokalisert nær Alvheim i Nordsjøen. Foreløpige analyser indikerer at funnet er på 30-60 millioner fat oljeekvivalenter, som er betydelig over foreløpige estimater på 3-21 millioner fat.Aker BP er operatør med 65 prosent av PL340 (working interest). Point Resources (20 prosent) og Lundin Petroleum (15 prosent) eier resten.På DNB Markets' estimater vil dette  for Aker BP med rundt 1,50 kroner per aksje, skriver meglerhuset i en kommentar.Aksjen klatret 2,50 prosent til 204,80 kroner.BerGenBioBerGenBio har ifølge en melding som var målet i den første av de to delene av det Fase II-kliniske forsøket. Aksjen steg i åpningen godt over 4,0 prosent. Aksjen endte likevel ned 3,45 prosent til 47,60 kroner. HydroHandelsbanken Capital Markets nedjusterer ifølge en oppdatering kursmålet på il 66 kroner fra tidligere 74 kroner, skriver TDN Finans.Analytikerne fastholder akkumuler-anbefalingen.Hydro endte på 56,00 kroner, ned 2,85 prosent på nest høyeste volum bak Marine Harvest. Marine Harvest endte dagen ned 1,98 prosent med et volum på 364 millioner kroner. Norwegian og Telenor svekket seg 0,69 og 0,23 prosent, til 173,89 og 176,40 kroner. Polaris MediaStyret i Polaris Media har besluttet å , går det frem av en børsmelding. Selskapet skal kjøpe tilbake egne aksjer til bruk i aksjekjøpsprogram for ansatte på inntil 90.000 aksjer.Aksjen falt etter beslutningen 9,17 prosent til 21,80 kroner. Seabird  har ifølge en melding signert kontrakt for et «source»-fartøy til en kommende seismikk-undersøkelse i Vest-Afrika.Planen er at prosjektet starter i 1. kvartal og varer i om lag 60 dager.Seabird steg i løpet av dagen 8,47 prosent til 13 øre. Golden OceanAnalytikerne venter knalltall fra , som legger frem sine kvartalstall tirsdag. Snitttforventningen blant de syv analytikerne i undersøkelsen er at rederiet vil legge frem et resultat etter skatt på 21 millioner dollar, noe som er tre ganger så høyt som året før.Aksjen steg 3,76 prosent. Ellers i tørrbulk er Belships opp 5,77 prosent til 5,50 kroner, mens Jinhui Shipping er opp 4,04 prosent til 9,26 kroner. Baltic Dry-indeksen stiger ifølge Bloomberg News 0,3 prosent til 1.087 poeng mandag, skriver TDN Finans.