Techstep har vunnet en rammeavtale med det nordiske finanskonsernet Nordea. Avtalen gjelder leveranse av mobiltelefoner, nettbrett og tilhørende utstyr og tjenester til bankens medarbeidere i Norge og Danmark, fremgår det av en melding.Techstep vant avtalen på grunn av nordisk tilstedeværelse og kapasitet til å levere på tvers av landegrensene og kvaliteten på tidligere leveranser til Nordea Norge, heter det I tillegg var Techsteps tette samarbeid med utstyrsleverandørene en viktig faktor. Avtalen, som forventes signert i løpet av kort tid, har en potensiell varighet på tre år med årlig fornyelse. Kontrakten er estimert til 90 millioner kroner.- Vi er åpenbart veldig fornøyd med avtalen. Nordea, en av Europas største banker, anser den digitale arbeidsplassen som forretningskritisk og vil at Techstep skal levere en viktig del av plattformen. Samtidig anerkjenner de evnen vår til å levere mobile løsninger på tvers av landegrensene i Norden. Det er akkurat denne etterspørselen vi har bygget Techstep for å betjene, sier CEO Gaute Engbakk i Techstep.- Det er den største avtalen vi har inngått så langt i Techsteps halvannet år lange historie. Den reflekterer også hvilke muligheter som ligger foran oss, avslutter Engbakk.